top of page
ACTUA! LOGO.png

Ha arribat
el moment d’actuar

La coral “ACTUA!” és més que una coral, és un espai, un moviment, un grup de dones empoderades que a més de cantar, actuen!
I que s’obren pas en l’escenari amb un objectiu clar: ser la veu de les que no en tenen!

és un nou format de coral i performance, per a totes les coralines de la Coral Performance Metoo que vulguin participar, que fan un pas endavant donant veu a les que no tenen veu i abanderant el missatge: “si toquen a una, ens toquen a totes”, és un espai de participació amb el qual ens sumarem de manera activa als moviments antimasclistes de la ciutat, amb propostes escèniques (no professionals), on qualsevol dona tindrà l’espai per a sumar-se a la lluita feminista des de l’art.

Josep%20Maria%20March%20-%20V%20DAY%20-%20099_edited.jpg
mancha-actua.png

Aquest projecte es nodreix de la creativitat rebel feminista, teixint la col·lectivitat a través de la reivindicació del cos-veu, aquest és un lloc de batalla política a través de la performance i l'art activista. Partint de treballar des del micro-polític per a moure el macro-polític, l'ús del cos-veu com a estètica, combinat amb les xarxes socials i l'apropiació, han generat una solidaritat global que ha generat un teixit subterrani de feministes, contribuint a moviments macros.

Abordem també el concepte de creativitat rebel i ens esforcem per a crear altres realitats i subjectivitats potents que qüestionen la veritat imposada pels poders hegemònics.

acte sant andreu 10M 2020 metoo8.jpg

És temps de actuar!

Si ets dona, pertanys a una de les corals i vols mostrar la teva indignació i rebuig total contra la violència contra les dones, uneix-te al nostre moviment!

Envia’ns un e-mail a coralperformancemetoo@donacanco.com

per a compartir-te la informació d’assajos
i pròxims espais de participació,
et necessitem, t’estem esperant!


La lluita continua!

Si vols contractar la Coral

ACTUA! LOGO.png

pots escriure'ns a dona@donacanco.com
o truca'ns al +34 603 78 35 48

bottom of page