top of page

CORAL
PERFORMANCE

#METOO
:

Un projecte social de Dona Cançó que busca empoderar a les dones de Barcelona a través del cant, la veu, la performance i els processos artístics

coralina04_edited.png

ON I QUAN ASSAGEM?

Ca la Dona

Espai d’acció feminista

Dimecres de 19 a 20:30h

coral-performance-metoo-02.jpg
orla_03_edited.png
orla_03_edited.png

Portem més de 6 anys treballant amb grups de dones de Barcelona Aquest projecte no només ofereix a les participants l'oportunitat de recuperar la seva veu i la confiança en el que han de dir, si no que al mateix temps poden sanar ferides i abraçar plenament els seus propis ideals i sentiments.

La coral per a mi significa un pilar d'ensenyament davant la vida i suport d'emocions. M'ajuda per a poder ajudar a altres persones en situacions vulnerables. El que més m'agrada és conèixer gent nova i cantar en grup, m'agrada el conjunt de dones perquè ens podem entendre. Animaria a dones vulnerables perquè tinguin suport d'aquesta entitat que ens dona la mà.

Estefanía Gutiérrez

COM APUNTAR-SE?

Per a apuntar-te a aquesta coral feminista de Barcelona, només has d'enviar-nos un mail per a confirmar la data, hora i lloc de l'assaig al qual vols assistir.

CONTRACTA

orla-03_edited.png

Pots contractar les actuacions de la nostra coral o tallers de cant i performance per a dones, una experiència de cohesió per a grups estables.

bottom of page